Aanbod begeleiding en coachingsformaten


Als psychosyntheticus biedt Gabe Bosma ondersteuning aan individuen en aan organisaties bij het oplossen van existentiële vraagstukken. De existentiële vraagstelling is meestal gerelateerd aan één van drie gebieden, te weten

  • Innerlijk; "Alles en iedereen is oké, maar ik ben niet oké; Er knaagt iets in mij, iets onbestemds wat ik (nog)  niet heb leren kennen...Terwijl ik niks heb te klagen, alles zit, in bepaald opzicht,  ‘mee’ en  toch heb ik toch een soort drang om mijzelf te bevragen:   Jaag ik iets na wat er niet (meer) is? Is dit het nu?..."
  • Relationeel; onvrede in partnerschap, vriendschappen, intieme relaties; "wat voor soort partner, vriend, persoon, ben ik feitelijk? en hoe verhoudt zich dat met hoe ik zou willen zijn?" Ziet de rest van mijn leven er zo ongeveer uit?
  • Werkweld; "Ik kan mijn ei niet (meer) kwijt in mijn werk; dit is het niet voor mij, maar wat wel? Het loopt allemaal redelijk en vertrouwd, geen problemen… en toch heb ik een dwingende vraag in mijzelf:   Ben ik nog wel op de juiste plaats...? waar word ik wel actief van en voor?  "

 

Psychosynthese leergesprekken kunnen helpen om het creatieve spanningsveld  te onderzoeken zowel voor individuen  als voor organisaties.

Functioneringsgesprekken monden nog wel eens uit in situaties waarvan de organisatie supervisie voor schrijft… dat kan een juiste stap zijn, ook kan het zijn dat persoon in kwestie iets heeft uit te zoeken wat van een andere aard is…. En leergesprekken meer recht doet aan zijn zoektocht.  

Een nieuw aanbod is het werken in drietallen. Een drietal personen, die zelf hun groep samenstellen en gedurende langere tijd bij elkaar komen onder begeleiding van Gabe Bosma, die de groep faciliteert. Met de bedoeling  dat het gericht is op bewustwording, ontwikkeling in relatie met anderen, waar de eigen ervaringen onderdeel zijn van onderzoekend bezig zijn: willen weten...

Neem gerust contact op voor meer gegevens (zie bij contact).

De dienstverlening heeft verschillende niveaus en daar hangt de dienstverlening zelf van af, de dienst aan wie deze wordt verleent en door wie verleent wordt.

 

links:

www.psychosynthese.nl

www.psychosyntheticus.nl

«- terug    verder


Laatst bijgewerkt: 06-03-2024
© | De Poel Webdesign